Bernays logo

NAJBOLJA
ODLUKA
NOVE
GENERACIJE

BernaysBernays upisi u tijeku

STUDIJI NA BERNAYSU

PREDDIPLOMSKI STUDIJ

Komunikacijski menadžment

Studij traje tri godine (šest semestara). Završetkom studija stječe se diploma stručnog prvostupnika odnosa s javnošću.
Next
  • Struktura studija usmjerena je na proučavanje praktičnih primjera i učenje kroz studije slučaja iz područja odnosa s javnošću, menadžmenta, marketinga i medija.
  • Ostvari kao student više od 550 sati praktičnog iskustva, a studij završi s praktikumom, odnosno iskazivanjem stečenog znanja kroz praktični zadatak.
180 ECTS bodova
Preddiplomski studij

Menadžment i marketing turističke destinacije

Studij traje tri godine (šest semestara). Završetkom studija stječe se diploma stručnog prvostupnika menadžmenta u turizmu.
Next
  • Tijekom studija studenti se susreću s područjima ekonomije doživljaja, turizma, održivosti, marketinga i menadžmenta turističke destinacije.
  • Više od 450 sati iskustva tijekom studija kroz 150 sati terenske nastave i 300 sati stručne prakse, a studij se završava praktikumom, odnosno iskazivanjem stečenog znanja kroz praktični zadatak.
180 ECTS bodova
Diplomski studij

Upravljanje odnosima s javnošću

Studij traje dvije godine (četiri semestra). Završetkom studija stječe se diploma stručnog specijalista odnosa s javnošću.
Next
  • Stručna praksa predviđena je u trajanju od 450 sati, na što se nadovezuje 120 sati praktikuma iz područja strateške i digitalne komunikacije.
  • Studenti imaju priliku učiti od vodećih stručnjaka iz prakse na kolegijima vezanim za upravljanje brendovima, velike podatke i umjetnu inteligenciju, političku komunikaciju, leadership, komunikacijsko savjetovanje i mnoga druga područja.
180 ECTS bodova
Diplomski studij

Upravljanje doživljajem u turizmu

Studij traje dvije godine (četiri semestra). Završetkom studija stječe se titula stručnog specijalista menadžmenta u turizmu.
Next
  • Najinovativniji studij turizma u jugoistočnoj Europi koji obrađuje područje trendova u turizmu, teorije kreativnosti, ekonomike, upravljanja iskustvom, strategija promocije i mnogih drugih.
  • Stručna praksa je predviđena u trajanju od 300 sati. Uz stručnu praksu, studenti turizma kroz 240 sati praktikuma rade na problemskim zadatcima kreiranja doživljaja u turizmu i studijama slučaja iz turističkih destinacija.
120 ECTS bodova

POSTANI DIO NAJBOLJE EKIPE
prijavi se na razgovor

Hvala!
Tvoja prijava je zaprimljena!
Ups! Dogodiila se neka greška.
Molim te pokušaj ponovno!

BERNAYS U MEDIJIMA

Biti sretna!
Magdalena / 34 / Zagreb

KONTAKTIRAJ NAS

Hvala!
Tvoja poruka je zaprimljena!
Ups! Dogodiila se neka greška.
Molim te pokušaj ponovno!

Bernays Facts

110+
partnera u gospodarskom i javnom sektoru
25:1
Omjer student - profesor
25%
studenata zaposlenih tijekom studija u partnerskim institucijama
88%
zaposlenih studenata tri mjeseca od završetka studija
© Copyright 2021. Bernays